Уважаеми господа,

Имаме удоволствието да Ви предложим построяване на необходимата и желаната от Вас фамилна къща.

В съчетание с използване на различни технологии и материали, за кратки срокове ще получите удобна, практична и с възможно най-приемливи условия и цени къща.

Нашите условия и предложения са:

 1. Построяване на фамилна къща с квадратура от 50 до 500 и повече кв. м., по Ваш или наш идеен проект на един, два или повече етажи.
 2. Парцел, който Вие притежавате или такъв, който ние можем да предложим с площ, местоположение, необходими комуникации / ток, вода, близост до главен път, панорама / в желани от Вас райони около Варна или близките села.
 3. Изработване на всички необходими за построяването документи и проекти извършваме за кратки срокове със съдействието на професионалисти от различни специалности.
 4. Върху избраният от Вас парцел и нашата предварителна всеобхватна, професионална консултация, определяне разположението, вида, етажността и всички допълнителни елементи на бъдещата къща и нейният интериор.
 5. Одобряване на проекти – получаване на разрешение за строеж.
 6. Даване на строителна линия от съответното кметство.
 7. Извършване на груб строеж – изкоп, кофраж, арматура, бетон, дървени конструкции.
 8. Направа на довършителни работи – вътрешни ел. и ВиК инсталации, мазилки, замазки, шпакловки, PVC дограма, външна врата, интериорни врати.
 9. Свързване с външни комуникации – електрозахранване, водозахранване, канализация, септична яма – с или без пречиствателни съоражения.
 10. Въвеждане в експлоатация / Акт №16/.
 11. Цени:
 • Монолитно строителство
  • Проект + груб строеж 175€/м2
  • Проект + строителство по БДС 300€/м2
  • Проект + строителство до ключ 350€/м2
 • строителство дървена конструкция
  • Проект + груб строеж 150€/м2
  • Проект + строителство по БДС 250€/м2
  • Проект + строителство до ключ 300€/м2

Това са етапите в синтезиран вид, които ще се наложи да преминете и заплатите за получаване на желаната от Вас фамилна къща.

Подробна и конкретна информация можете да получите при запитване на e-mail: todi.build@gmail.com на тел.: 0897 / 234859, 0884 / 966348.


За желаещите да спечелят!

Фирмата предлага сътрудничество и посредничество на фирми за недвижими имоти, частни и юридически лица в следните области:
 1. Покупка-продажба и обезщетение за парцели, подходящи за застрояване с необходимите комуникации (път, вода, електрозахранване);
 2. На желаещите да се сдобият със самостоятелни фамилни къщи можем да построим срещу ниски цени и в кратки срокове съответните сгради;
 3. Желаещите да инвестират в строителство и продажба на нови фамилни къщи могат да разчитат на добри печалби за кратки срокове – до 12 месеца, при 0% риск за влоените средства. Необходимите средства за строителството се инвестират поетапно, като част от тях могат да се върнат чрез продажба, преди окончателното завършване на обектите;
 4. Фирми и физически лица от страната и чужбина, които имат роднини, приятели или контакти с фирми или физически лица от Русия и Европа, могат да разчитат на добри печалби от сътрудничество с нас. За целта се обадете на нашите телефони или e-mail адреси, за да получите необходимата информация!